|
|
#1 | ||
|
|
Belki farketmişsinizdir "Sol tarafta" Avatar'ınızın altında Uyarı Sayısı şeklinde gözüken kısımı. Şimdilik beta sürümü olarak karşımızda. Görüşlerinize göre geliştirecegiz veya kaldıracagız... Amaç: Forumda üyeler banlanmadan bir şans daha tanımak. Kurallara uymaya teşvik etmek. Şimdi yorumları alalım. Sizce Nasıl olur ? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forum kuralları her zaman değiştirilebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir.Kullanıcıların ben görmedim okumadım deme hakları yoktur ! Kaynak : SeniSeviforum | Eglence,Aşk,Arkadaşlık Forumu,Forum Sitesi,Forum Siteleri| Karınca Kararınca... http://www.seniseviforum.com/showthread.php?t=42193 SeniSeviForum
Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu 10.08.2009'dan beri ![]() ![]() Konu Sefakdas tarafından (07-01-2010 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
|
|
|
#2 |
|
|
hayırlı Olsun güzel.. Banlanmadan önce Bikere Daha Düşünün Hesabı (:
Gerçek şu ki; İnsanlar kendi iç dünyalarını değiştirmeden, Allah onların durumunu değiştirmez.. ..Rad Sûresi/11.. *** Sustum! Konus deselerde Söz gümüşünü biriktiririm yamali keselerde.. Ne güzel der Fuzuli: 'Ya sevgiliden söz et; ya sus'.. Garibullah der: "Ya Allah de; ya sus.." *** Ey Gönül!.. Tefsiri yapılabilen hiç bir sevgi ; dip değildir! Varsın kimseler seni anlamasın, sen devam et bu AŞK'ın hatmini indirmeye!.. Leyla bilmesede, MEVLA bilir!.. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
|
Kurallar,süs gibi gözüksede,uyulmak için vardır.
Bu sistemde gayet iyi oldu. Olması gerekendi., Hayırlı olsun. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yerin dolmuyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
|
Çok gerekliydi; en azından herkes içinde bulundugu davranışın kötü mü iyi mi oldugunu bilip daha sonraki zamanlarda ona göre davranır...
Yani kısacası Süper olur (: SeniSeviForum Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PapaTya*m(:
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
|
Güzel olmuş direk banlamaktansa... Bu daha iyidir.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
|
o da güzel..
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
|
Güzel olmuş,çekirge hesabı
![]() Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit irastus Que est Caine. Z. Kızılkuş*
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
|
çekirge 2 kere kaçıyor biz bunda 3 kere yakalıyoruz çekirgeyi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forum Kutsaldır [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| guncellenecek, kurallar, sistemi, uyari, ve, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:00.
|