|
|
#1 | ||
|
|
Sanki gök yarılmıştı; Deniz karaya taşınmıştı; Ortalığı karanlık bir sis kaplamıştı. Eyvah kıyamet kopuyor dedim kendimce; Hayatım, Film şeridi gibi geçti önümden. Korkudan yaş çıkmadı gözlerimden; O ne dahşetti RABBİM, Sallanan yermiydi gök mü? Yoksa bütün alem mi? Saniyeler bir asır geldi bana, Boş bir küfe gibi sallandım, o ya, buyana; ALLAH'ım o günü gösterme bir daha... Kaynak : SeniSeviforum | Eglence,Aşk,Arkadaşlık Forumu,Forum Sitesi,Forum Siteleri| Karınca Kararınca... http://www.seniseviforum.com/showthread.php?t=45757 (Bunları ben yazmamış olmama rağmen, depremi yaşayan biri olarak yorumun altına imzamı atıyorum. Allah(c.c) kimseye göstermesin) SeniSeviForum
Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu 10.08.2009'dan beri ![]() ![]() Konu Sefakdas tarafından (08-16-2010 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Sefakdas For This Useful Post: |
|
|
#2 |
|
|
ALLAH (c.c) beterinden saklasın....
inşaALLAH bir daha böyle felaketler yaşamayız... |
![]() |
|
| The Following 2 Users Say Thank You to ItsMyStyLe For This Useful Post: | Amon Goeth (08-17-2010), Sefakdas (08-18-2010) |
|
|
#3 |
|
|
Rabbim YaşatMasın Bidaha YasayanLardan Ve enKazdan Cıkan Biri oLarak Çok Kötü Ve Korkunç
|
![]() |
|
| The Following 2 Users Say Thank You to SoNNeFeS*41 For This Useful Post: | Amon Goeth (08-17-2010), Sefakdas (08-18-2010) |
|
|
#5 |
|
|
Tekrar tekrar allah rahmet eylesin :/
Uzansam Çocukluğuma dönsem Derinlerde gizlenmiş yaralarımı görsem Bir bıçak yarasıyla acısız kalsam Oyunlar oynasam sahnesiz maskesiz ~ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dudak Fantazisi * Uzi~ Sena~ Ubiets |
![]() |
|
| Uzi~ Kullanıcısına Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler: | Sefakdas (08-17-2010) |
|
|
#6 |
|
|
11 yıl geçti aradan... Değişen hiç birşey yok.. Aynı sorumsuzluklar devam ediyor... Beklenilen büyük depremin hasarını nasıl atlatmayı düşünüyorlar merak ediyorum... Seçim meydanlarında mı?
|
![]() |
|
| AtomCmyLMz Kullanıcısına Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler: | Sefakdas (08-18-2010) |
|
|
#7 |
|
|
Seneler geçsede unutmadık, unutmayacağız; unutamıyacağız... Allah c.c. bu günleri bir daha yaşatmasın inşaAllah.
SeniSeviForum
Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu 10.08.2009'dan beri ![]() ![]() |
![]() |
|
| Sefakdas Kullanıcısına Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler: | PapaTya*m(: (08-17-2011) |
|
|
#8 |
|
|
aminn aminnn inşAllahhhh
SeniSeviForum Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PapaTya*m(:
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
|
Rabbbim birdaha yaşatmasın o acı günleri ..
|
![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 0302, 17, 1999, agustos, depremi, kocaeli, saat, unutmadik, unutmayacagiz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25.