|
|
#1 | ||
|
|
Sırrına Sır Olan Dost Gülü!
Bir sır vardır, başka bir sırrın gönlünde. Arar o sırrı, yaşadığı her günde. Sendeki güzel yüreğe dost oldum, der. Gönlündeki o sırra, sır gibi sözle! Kaynak : SeniSeviforum | Eglence,Aşk,Arkadaşlık Forumu,Forum Sitesi,Forum Siteleri| Karınca Kararınca... http://www.seniseviforum.com/showthread.php?t=76152 Zaten onun dostu, görünmez bir sırdır. Nasıl görünsün ki, sırrından arınır. Her kalbinin atışında, bir ses gelir. Unutma beni sen, dost dostunu bilir. Alem-i Sır der; o sır benim gönlümde. O açan bir güldür, gönül âlemimde! Adı; sır çiçeği, kendi açar dost gülü.. Sevgi kokusu vardır, o’da gönlümde! Alem-i Sır Bende seni mühürledim kalbime! Alem-i Sır |
||
![]() |
|
| Alem-i Sır Kullanıcısına Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler: | Sefakdas (08-24-2011) |
|
|
#2 |
|
|
Elinize sağlık hocam, her şiiriniz/yazınız gibi bunuda beğenerek okudum. Kitap çıkarmayı düşünüyor musunuz?
SeniSeviForum
Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu 10.08.2009'dan beri ![]() ![]() |
![]() |
|
| Sefakdas Kullanıcısına Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler: | Alem-i Sır (08-25-2011) |
|
|
#4 |
|
|
Amin, inşaAllah
SeniSeviForum
Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu 10.08.2009'dan beri ![]() ![]() |
![]() |
|
| Sefakdas Kullanıcısına Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler: | Alem-i Sır (08-25-2011) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dost, gulu, olan, sir, sirrina |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52.
|