|
|
#1 | ||
|
|
Forumda ayın üyesi var mesela.Bende haftanın üyesi olsun istiyorum.Mesela bu haftanın üyesi Papatya'MM oLsn.O bizden pc iLe iLqiLi istekLerde ßuLunsn bizde eLimzden qeLdiince yardım bulalım
ÖRN;1.Bana 1 avatar yaparmısınız? 2.Bana 1 imza yaparmısınız? 3.Bilgisayarda ... sorunu var yardımcı olurmusnuz? 4.Bana güzel araba resımlerı bulurmusunuz? ... ... Gibi isteklerde bulunsun? SaygıLar... ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
||
![]() |
|
|
|
#2 |
|
|
Şu nicki bi doğru yazamadın
![]() İyi fikir aslında ama ayın üyesi seçiliyo zaten haftanın üyeside seçilir mi bilmem(: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yerin dolmuyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
|
gÜzEL fİKİR aMA Aktif Üye Az DüşünSene Her hafta aynı Kişi Haftanın Üyesi Seçiliyomus yada bikere katılma Olsa aktif Üyelerin HepSi Olcak Ama Sıra bitiCek
ayın Üyesi Daha iyi bence tadını Çıkarta Çıkarta ![]()
Gerçek şu ki; İnsanlar kendi iç dünyalarını değiştirmeden, Allah onların durumunu değiştirmez.. ..Rad Sûresi/11.. *** Sustum! Konus deselerde Söz gümüşünü biriktiririm yamali keselerde.. Ne güzel der Fuzuli: 'Ya sevgiliden söz et; ya sus'.. Garibullah der: "Ya Allah de; ya sus.." *** Ey Gönül!.. Tefsiri yapılabilen hiç bir sevgi ; dip değildir! Varsın kimseler seni anlamasın, sen devam et bu AŞK'ın hatmini indirmeye!.. Leyla bilmesede, MEVLA bilir!.. |
![]() |
|
|
|
#4 |
|
|
Sefacım fikrini düşündük ama gereksiz bulduk..Ayın üyesini secmek daha bi rekabetli daha bi güzel..Her hafta her hafta bi üye secersek zamanla sıkıcı olur bi tadı kalmaz (:
* Fikrin için teşekkür ederim canım SeniSeviForum Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PapaTya*m(:
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
|
Değerlendirdiğiniz için teşekkürler SiziSeviFoRum
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| haftanin, uyesi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25.