|
|
#1 | ||
|
|
Ben ölüyorum. Ölürmüsün? Öldürürrmüsün? Kaynak : SeniSeviforum | Eglence,Aşk,Arkadaşlık Forumu,Forum Sitesi,Forum Siteleri| Karınca Kararınca... http://www.seniseviforum.com/showthread.php?t=35942 Ağlarmısın ? Ağlatınca zevk mı duyarsın ? Mutlu olurumusun ? Mutluluğu çalarmısın? Yalvarırmısın? Yalvartırmısın ? Bir kerede anlarmısın söylenenleri.. Yoksa sağırmısın ? Yada aptalmısın ? Peki öldüğümü görsen pişmanlık duyarmısın Ağlarken avuturmusun beni Mutlu olmam ıcın yalan söylermısın bır kere daha Sevmıyorum dediğinde sağırlaşsam susarmısın ? Tekrar etme zaten.. Dayanamam. Yalan söyle böyle söyliceksen Binlerce kez daha haykır Ben ınanırım. Doğru söyle diye naz yapmam Zorlaştırmam işini.. Demiştim aylar önce. Şimdi çok pişmanım İnanmam sanmıştım Şimdi rüyadayım uyanınca unuturum demiştim. Aç gözlerimi yalvarıyorum uyandır.. Ölüyorum ben. Söylemesende Sevmıyorum demesende Duyuyorum. Ne olur birkerede anla Ölüyorum... ![]() Vakit doldu şimdi… prenses-kül kedisi heybetli araba-balkabağı oluverdi… Her şey kndine döndü bir anda… oyun bitti sadece camdan bir ayakkabı kaldı sana... |
||
![]() |
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Miss_whisne For This Useful Post: | Alem-i Sır (06-20-2010), Amon Goeth (07-08-2010) |
|
|
#2 |
|
|
[SIZE="4"]Şimdi rüyadayım uyanınca unuturum demiştim.
Aç gözlerimi yalvarıyorum uyandır.. Ölüyorum ben./SIZE] eline sağlık teşekkürler güzelmiş
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
|
![]() Vakit doldu şimdi… prenses-kül kedisi heybetli araba-balkabağı oluverdi… Her şey kndine döndü bir anda… oyun bitti sadece camdan bir ayakkabı kaldı sana... |
![]() |
|
|
|
#4 |
|
|
Söylemesende
Sevmıyorum demesende Duyuyorum. Ne olur birkerede anla Ölüyorum... begendm(: SeniSeviForum Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PapaTya*m(:
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
|
![]() Vakit doldu şimdi… prenses-kül kedisi heybetli araba-balkabağı oluverdi… Her şey kndine döndü bir anda… oyun bitti sadece camdan bir ayakkabı kaldı sana... |
![]() |
|
|
|
#6 |
|
|
Çok güzel ve anlamlı (Tabii ki, anlayana!) olmuş, teşekkürler!
Bende seni mühürledim kalbime! Alem-i Sır |
![]() |
|
|
|
#7 |
|
|
Şiirler her zaman anLamLıdır.ÖnemLi oLan bu sözcüklerin her birini iyi anlaya bilmektir. Rica ederim ![]() Vakit doldu şimdi… prenses-kül kedisi heybetli araba-balkabağı oluverdi… Her şey kndine döndü bir anda… oyun bitti sadece camdan bir ayakkabı kaldı sana... |
![]() |
|
| Miss_whisne Kullanıcısına Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler: | Alem-i Sır (06-20-2010) |
|
|
#8 |
|
|
Teşekkürler
Paylaşımlar için sağolun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
|
|
|
#9 |
|
|
Güzel Şiir (: Baya güzel..
Gerçek şu ki; İnsanlar kendi iç dünyalarını değiştirmeden, Allah onların durumunu değiştirmez.. ..Rad Sûresi/11.. *** Sustum! Konus deselerde Söz gümüşünü biriktiririm yamali keselerde.. Ne güzel der Fuzuli: 'Ya sevgiliden söz et; ya sus'.. Garibullah der: "Ya Allah de; ya sus.." *** Ey Gönül!.. Tefsiri yapılabilen hiç bir sevgi ; dip değildir! Varsın kimseler seni anlamasın, sen devam et bu AŞK'ın hatmini indirmeye!.. Leyla bilmesede, MEVLA bilir!.. |
![]() |
|
|
|
#10 |
|
|
Güzel olmuş anlamlı bir şiir saol
|
![]() |
|
![]() |