|
|
#1 | ||
|
|
Kusuruma bakmayın ama .. O kadar konu acıyoruz . Hic kimse mi merak edip bakmıyor ? |
||
![]() |
|
|
|
#2 |
|
|
Melisacım açtıgın konular hafta içine denk geliyor olabilir okul dolayısıyla hafta içi pek giremiyoruz o yüzden konular göz önünde kalamıyor.. Belirttigin için teşekkürler bu arada
SeniSeviForum Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PapaTya*m(:
Konu PapaTya*m(: tarafından (03-25-2010 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
|
Sorun degil.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
|
Çok aktif kişi yok, bi de yazılı haftası ondan dolayı böyle oluyor. Herşey daha güzel olur umarım bekliyoruz...
SeniSeviForum
Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu 10.08.2009'dan beri ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
#5 |
|
|
Sefa sen oLmasan
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
|
vizeler başlıo nasıl grelim
ßi®t€k_ $€n_wa®$ın_߀nim_i©in..!! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
|
Kusura Bakmayın Başlarda İyiydim ama Son zamanlarda bende aksattım siteyi söz veremiyorum ama gözüm hep forumda cevap konusu biraz zamanla ilgili bişey yaza doğru ne bu cevap sayısı die yakınıcaz eminim
Dün Dudaklarımdaydın :kiss: Şimdi Başka Kollarda Olsan Kaç Yazar :m34: Kapak Öyle Değil :dayak: Ahanda Yüzüne Böyle PATLAR :corey: |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
bakarız bakabildiğimiz kadar
daha aktif kişiler olacak inşallah o zaman cok daha iyi olur (:
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
|
vala ben aktifim artık site bıkcak benden die korkuyorum. keşke akşamları girebilsem herkes o zman girio kopardık vala
ßi®t€k_ $€n_wa®$ın_߀nim_i©in..!! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| biraz, daha, merak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:07.