|
|
#1 | ||
|
|
Herkes kendi rengini profilinde göstersin diye böyle bir şey(ne bilim ney) getirmiş bulunmaktayız.. Bu uygulamaya Erişim çok basit; Sol Üst Logo, Veya Site çubugundan(navbar) Profiliniz Yazan sekmeye tıklayıp; Ardından Profilinizi Özelleştirin Adlı butona tıklayarak Profilinizi özelleştirebilirsiniz. Ben bi 5dk bakayım profilim nasıl olcak dedim; Tasarım ortada ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Arkaplana resim ekleme vb. Özellikler bu mesaj altında anlatılacaktır. Herşey Ortada, uygulama basit. Sadece Arkaplan resim ekleme konusunda bi takılmanız olacak diye düşünüyorum.Onunda anlatımı burda olacak. Yenilikler devam edecek cek cek cek... Arkaplan Resmi Eklemek için Video;(Biraz beklerseniz gözükecektir) Kaynak : SeniSeviforum | Eglence,Aşk,Arkadaşlık Forumu,Forum Sitesi,Forum Siteleri| Karınca Kararınca... http://www.seniseviforum.com/showthread.php?t=18215 SeniSeviForum
Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu 10.08.2009'dan beri ![]() ![]() Konu Sefakdas tarafından (02-05-2010 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
|
|
|
#2 |
|
|
Baktımda güzel olmuş Sefa ama sınırlandırma vardır umarım bazı kişilerin imzaları fazla büyük ve bizi baya uraştırıolar konulara bakarken....
![]()
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
|
İmzalarda zaten kısıtlama var. Bu sadece profil için
SeniSeviForum
Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu 10.08.2009'dan beri ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
#4 |
|
|
Çok güzel olmuş Sefa ama arkaplan resmi boyutlarını da denedm olmadı yine
SeniSeviForum Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PapaTya*m(:
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
|
Boyutlarla alakalı degil anlatıyorum birazdan
SeniSeviForum
![]() |
|
|
|
#6 |
|
|
Video eklendi...
SeniSeviForum
![]() |
|
|
|
#7 |
|
|
SeniSeviForum Ask,Sevgi,Dostluk,Arkadaslık platformu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PapaTya*m(:
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
|
Hoş bi uygulama olmuş ..
Artık bende sabah hallederim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yerin dolmuyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
|
Teşekkürler
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir, daha, ozellestirmek, profil, renklendirmek, vb, yenilik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:04.