Ben En Çok Sende Sevdim Çocuk Olmayı... - SeniSeviforum | Eglence,Aşk,Arkadaşlık Forumu,Forum Sitesi,Forum Siteleri| Karınca Kararınca...
SeniSeviForum.com | 70.000'i aşkın Aile bireyi ile...
Geri git   SeniSeviforum | Eglence,Aşk,Arkadaşlık Forumu,Forum Sitesi,Forum Siteleri| Karınca Kararınca... > Seni SeviYorum > Aşk Şiirleri
Facebook Grubumuz
Facebook paylas

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 09-17-2010, 13:40   #1
Diana
-Nevrotik

Diana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gizli İcerik
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Üye No: 26445 Cinsiyet: Bayan Uyelik T.: Jul 2010

Standart Ben En Çok Sende Sevdim Çocuk Olmayı...

Ben en çok sende sevdim çocuk olmayı...

Gül yanaklı çocuklarla kovalamaca oynamayı yada elimdeki simidi bir sokak çocuğuyla paylaşmayı...Bazen oyuncaklara sarılıp ağlamayı sevdim sende...Karanlıktan korkar gibi sensizlikten korkmayı..aklıma gelen ne varsa hepsini sana anlatmayı.Oyuncaklarıma ikimizin adını verip onları birbirine kavuşturmayı sevdim..Küçücük çocukların kocaman yürekleriyle sevdim...

Ben en çok sende sevdim yaşamayı....

Yollarda yürümeyi duraklarda beklemeyi..Gökyüzünü seyretmeyi...Çiçek koklamayı papatyalardan fal bakmayı...Acıkmayı yemek yemeyi bir de sana susamayı sevdim...
Kaynak : SeniSeviforum | Eglence,Aşk,Arkadaşlık Forumu,Forum Sitesi,Forum Siteleri| Karınca Kararınca... http://www.seniseviforum.com/showthread.php?t=49791

Ben en çok sende sevdim tutsaklığımı...

Bu odada oturup umutla “görüş gününü “ beklemeyi..Sana halatlarla zincirlerle kelepçelerle bağlanmayı...Sevdana hapsolup günlerce adını sayıklamayı sende sevdim ...

Ben en çok sende sevdim inat etmeyi...

Belki umutsuz ama kocaman bir sevda büyütmeyi..Çok küçük bir ihtimal bile olsa bana gelişini inatla....

Ben en çok sende sevdim gökyüzünü...

Yıldızlardan dilek tutmayı seninle aynı Ay’a bakıyor olmayı aynı gökyüzünü paylaşmayı...Aynı gökyüzünden dökülen yağmurla ıslanmayı sevdim...

Ama ben en çok Seni sevdim her şeyin ötesinde...

Yüreğimdeki yerini sevdim...Duruşunu umman bakışlarını...Susuşunu konuşmanı..Mutluluk veren sesini o kocaman yüreğini ve bir de dokunamadığım ellerini sevdim.... Ben en çok sende sevdim seni sevmeyi....

bazen bi şehiri özlüyorsun. hiçbir yerini bilmeden...
ne bi sokak, ne bi cadde! sırf içinde her şeyini ezbere bildiğin insanlar var diye.

She~Zofren.

BayanDiana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ben, cocuk, cok, en, olmayi, sende, sevdim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:03.
Bize Ulaşın - Sitemap - Yukarı git