|
|
#1 | ||
|
|
![]() Ne yarın bıraktın bana Ne de bir yudum umut Bugüne tutunuyorsam hala Bir tel iplik o da pamuk..;( Dokunulmayasıydı ellerim Öpülmeyesıydı dudaklarım Bakılmayasıydı gözlerim Ve hepsini yapan sen Bir ruhumun var olduğunu Hissedemedin tutuştuğunu... Felç ettin aşk yanımı... Lime lime artık içimin gözyaşları... Ama ben talana uğrayan beni, İki gözü iki çeşme yüreğimi, Veda sıtmalısı bu bedenimi Ve geriye bıraktığın herbir zerremi; Toplayıp aldım fırlatıp attığın Kainatın dört bir yanından..! Hepsini kırklayacağım bir bir..! Hem de kaçar kere kim bilir..? Herşey bitmiş olabilir benim için..! Hiç başlamamışsa da senin için... Herşeyimi Allah'a emanet ederken ben Git ve kimin var ise ona sığın sen!!! Kaynak : SeniSeviforum | Eglence,Aşk,Arkadaşlık Forumu,Forum Sitesi,Forum Siteleri| Karınca Kararınca... http://www.seniseviforum.com/showthread.php?t=49873 Çünkü ben... Vazgeçtim benden..Vazgeçtim senden...! Alıntı bazen bi şehiri özlüyorsun. hiçbir yerini bilmeden...
ne bi sokak, ne bi cadde! sırf içinde her şeyini ezbere bildiğin insanlar var diye. She~Zofren. |
||
![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| allaha, ben, emanetimsen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:02.