|
|
#1 | ||
|
|
küCüqüm; cünKü a$K'ta mantiK yoqtuR'a inanmi$im bEn... küCüqüm; cünKü dü$ünmeden Sevmi$im bEn... küCüqüm; cünKü a$K'a inanmi$im bEn... küCüqüm; cünKü kaLbimin kiRiLmasina biLe biLe iZin veRmi$im bEn... küCüqüm; cünKü duyquLaRin heR $eye yeteceqine inanmi$im bEn... küCüqüm; cünKü havanin deqiL Sevqinin sicakLiqiyLa iSinmi$im bEn...küCüqüm; cünKü paRcaLaRi biRLe$tiRmeye caLi$mi$im bEn... Kaynak : SeniSeviforum | Eglence,Aşk,Arkadaşlık Forumu,Forum Sitesi,Forum Siteleri| Karınca Kararınca... http://www.seniseviforum.com/showthread.php?t=48380 küCüqüm; cünKü qözLeRimi kapayip yüRümü$üm bEn... küCüqüm; cünKü kaLbimin tüm paRcaLaRiyLa kapiLmi$im bEn... küCüqüm; cünKü qözya$LaRimi tutamami$im bEn... küCüqüm; cünKü yanLi$ yeRden bakmi$im bEn... küCüqüm; cünKü kapami$im biR ba$kaSina kaLbimi bEn... küCüqüm; cünKü haLa ayniyim bEn... küCüqüm; cünKü qüvenmi$im bEn... küCüqüm; cünKü inandiqimi bekLeRim bEn... bazen bi şehiri özlüyorsun. hiçbir yerini bilmeden...
ne bi sokak, ne bi cadde! sırf içinde her şeyini ezbere bildiğin insanlar var diye. She~Zofren. |
||
![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aska, kucugum, İcin, İnandigim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:00.