|
|
#1 | ||
|
|
aCmayin... aCitmayin...! bEn böyLe mutLuyum...
hEmde CoK mutLuyum... teK bi CümLe..... yetmEdi mi..?! Coq $ey mi iStedim...
Hani "SaRayin SuLtani" oLmak qibi bi$ey... bEnde kEndi kaFeSimde öyLeydim... oRda mutLuydum.... beLki küCük bi Dünyam vaRdi.... SiniRLaRim.. enqeLLeRim... ama bEn o küCük Dünyada ya$amayi SefiyoRdum... Cünkü...... öZqüRLüqüm bEnimLeydi! kimSe anLamadi... nE dü$ündüqüm nEde nE iStediqim hiC kimSe iCin önemLi deqiLdi...bEn haRiC heRkeS kaRaR veRebiLiyoRdu yeRime... Kaynak : SeniSeviforum | Eglence,Aşk,Arkadaşlık Forumu,Forum Sitesi,Forum Siteleri| Karınca Kararınca... http://www.seniseviforum.com/showthread.php?t=48381 ama bEn biLiyoRdum...
kEndiLeRi oLdukLaRinin faRkinda deqiLLeRdi...
dinLemediLeR... ya bEn onLaRa anLatamadim... yaDa onLaR bEni anLamak iStemediLeR... yaDa... SadeCe... biRbiRimiZin diLindEn anLayamadik... oySa... SadeCe biR baki$ yetmeZ mi baZen?!... qözLeRdeKi o i$ik?!... yaDa dudakLaRdaki mühüR...
aRtik SuSuyoRum..... SizLeR KONU$UN yeRime... anLatin anLatamadikLaRimi..... nasiL oLsa hEp yaptiqiniZ $ey... bEn... yapamadim... anLatamadim... anLayamadiLaR.... anLa$amadik... bazen bi şehiri özlüyorsun. hiçbir yerini bilmeden...
ne bi sokak, ne bi cadde! sırf içinde her şeyini ezbere bildiğin insanlar var diye. She~Zofren. |
||
![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| acmayin, gider, kafesimin, kapisini, ozgurlugum, ucar, yoksa |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57.